Over Anne

Ik ben in Normandië geboren en heb in Rouen gestudeerd. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan in Parijs als consultant. Als consultant gaf ik veel trainingen. Daarna begeleidde ik de afdeling opleiding en ontwikkelde ik lesmateriaal en coachte trainers. Ik kom uit een onderwijsfamilie dus ik denk dat lesgeven in mijn bloed zit. Ik heb mijn tweedegraads onderwijsbevoegdheid behaald aan de Hogeschool Rotterdam. In 2006 ben ik gaan samen wonen met mijn Nederlandse man. Dat jaar was de vraag naar trainingen zakelijk Frans bijzonder groot in Nederland. Zeeman en Hema breidden toen uit naar Frankrijk en ik kon al snel voor hen aan de slag.

Voor het project Sterke Schouders van de Gemeente Rotterdam ben ik in 2017 geïnterviewd door Karen Auer. Het is een leuk artikel geworden (al zeg ik het zelf)! Het was te vinden op de website van de Gemeente Rotterdam en te lezen op de pagina “Sterke Schouders” met als titel ‘De aanpasser : Het leven in Rotterdam is zoveel makkelijker dan in Parijs’.

Omdat het interview niet meer beschikbaar is op de website van Rotterdam heb ik het toegevoegd aan een blog artikel op mijn andere website, gericht op Zakelijk Frans trainingen in het bedrijfsleven.

Zie : https://www.efficientfransleren.nl/sterke-schouders/

Als je meer wilt weten, kan je mijn boek Bienvenue à Rotterdam lezen, dat ik schreef om mijn tiende verjaardag in Nederland te vieren. Het boek is als E-book verkrijgbaar op Payhip en Bol.com.

Je kunt ook mijn profiel bekijken op LinkedIn.

Meer weten ?
tel : 0629497151
mail : contact@leerfrans.info

 

Anne Lozé trainer van de franse taal