Over Anne

Ik ben in Normandië geboren en heb in Rouen gestudeerd. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan in Parijs als consultant. Als consultant gaf ik veel trainingen. Daarna begeleidde ik de afdeling opleiding en ontwikkelde ik lesmateriaal en coachte trainers. Ik kom uit een onderwijsfamilie dus ik denk dat lesgeven in mijn bloed zit. Ik heb mijn tweedegraads onderwijsbevoegdheid behaald aan de Hogeschool Rotterdam. In 2006 ben ik gaan samen wonen met mijn Nederlandse man. Dat jaar was de vraag naar trainingen zakelijk Frans bijzonder groot in Nederland. Zeeman en Hema breidden toen uit naar Frankrijk en ik kon al snel voor hen aan de slag.

Voor het project Sterke Schouders van de Gemeente Rotterdam ben ik geïnterviewd door Karen Auer. Het is een leuk artikel geworden (al zeg ik het zelf)! Het is te vinden op de website van de Gemeente Rotterdam en te lezen door op de pagina “Sterke Schouders” op de titel van het interview te klikken. ‘De aanpasser : Het leven in Rotterdam is zoveel makkelijker dan in Parijs’.

Als je meer wilt weten, kan je mijn boek Bienvenue à Rotterdam lezen, dat ik schreef om mijn tiende verjaardag in Nederland te vieren. dat ik schreef om mijn tiende jaar in Nederland te vieren. Het boek is verkrijgbaar op Payhip en Bol.com.

Je kunt ook mijn profiel bekijken op LinkedIn.

Meer weten ?
tel : 0629497151
mail : contact@leerfrans.info